Beste Plafondventilatoren

Beste Plafondventilatoren – Analyse | Aankoopgids

De plafondventilator is het beste alternatief voor airconditioning, omdat deze het passagierscompartiment perfect conditioneert met de minimaal benodigde hoeveelheid licht.

Wat we het meest benadrukken is het brede scala aan kleuren en ontwerpen die uw kamer of plaats waar u het moet gebruiken, een meer gastvrije ruimte maken zoals ze zijn geëvolueerd op zo’n manier dat ze een sieraad van ons huis zijn.

Laten we eens kijken naar de soorten plafondventilatoren, zodat je direct naar degene kunt gaan die je nodig hebt:

? Soorten plafondfans

 

Fout: view 2da3595p6u bestaat mogelijk niet

Het vinden van de juiste middenweg in een ideaal klimaat kan moeilijker zijn dan het lijkt, dus deze keer gaan we het hebben over een apparaat dat je leven kan veranderen en je huis voor een keer op de juiste temperatuur kan brengen.

Het klimaat van een huis is een van de meest delicate kwesties, het is niet altijd gemakkelijk om het juiste klimaat te vinden omdat het in de winter te koud is en in de zomer extreme hitte.

En we hebben het over niets meer en niets minder dan plafondventilatoren, die sinds het ontstaan van de airconditioners zijn gedegradeerd, maar hier zult u al hun voordelen kunnen kennen en u zult zeker zin hebben om de uwe te kopen.

Het beste is dat u in onze online winkel zeer verschillende modellen kunt krijgen, zodat u degene kunt kopen die de kracht en eigenschappen heeft die u zoekt, en de ideale prijs. Wij hebben de beste online aanbiedingen die u kunt krijgen en met de garantie van een veilige aankoop.

 

 

Voordelen van de aankoop van een plafondventilator

De nieuwe modellen plafondventilatoren zijn verre van wat u zich misschien herinnert bij uw grootmoeder thuis of bij een of ander ver familielid. Tegenwoordig zijn hun functies zo gevarieerd dat ze niet alleen bij warm weer, maar ook bij koud weer kunnen worden gebruikt.

De voordelen zijn onder andere dat ze decoratief zijn en dat sommige bijna niet waarneembaar zijn. Ja, zoals u kunt zien, zijn de ontwerpen zo geëvolueerd dat u plafondventilatoren kunt krijgen die transparant zijn, dus als u wilt dat ze onopgemerkt blijven zijn dit uw beste koopoptie.

Ook kunnen decoratieve plafondventilatoren bijna een kunstwerk in uw huis worden, hun details en materialen worden het middelpunt van de belangstelling en maken dat u er als een echte kenner van goede smaak uitziet.

Sommige modellen plafondventilatoren met licht zijn voorzien van ingebouwde verlichting. Hoewel dit niet nieuw is omdat er voorheen ook modellen waren met meerdere gloeilampen, is de vorm sterk geëvolueerd. Vandaag de dag zijn het verfijnde lampen die een indrukwekkend bereik hebben en kunnen functioneren als een prachtige plafondlamp die zelfs de verste uithoek van de kamer verlicht.

De meeste modellen van op afstand bediende plafondventilatoren, maar ook foggers of waterventilatoren worden geleverd met een afstandsbediening, zodat u deze kunt inschakelen zonder dat u naar een wandschakelaar hoeft te lopen of aan een ketting hoeft te trekken. En naast het aan- of uitzetten heeft het ook verschillende snelheidsniveaus en kan het licht apart worden aangezet.

Ze zijn gemaakt van verschillende materialen, zodat u de plafondventilator kunt combineren met de rest van het decor in uw woonkamer of ruimte, zelfs als het uw keuze is kunt u ze in de slaapkamer plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in acryl, metaal en hout.

 

De 5 beste plafondventilatoren online

Hieronder vindt u de 5 beste plafondventilatoren van de afgelopen jaren. Deze top is bepaald door het aantal geregistreerde aankopen en de ontvankelijkheid van de kopers. Ook vanwege de materialen, hun uitzonderlijke eigenschappen en hun kwaliteit/prijsverhouding.

Al deze en nog veel meer modellen zijn verkrijgbaar in onze online winkel, we hebben zeer concurrerende prijzen die zeker uw aandacht zullen trekken.

 

1 Westinghouse Bendan R7s

Zijn moderne uitstraling combineert zeer goed met minimalistische decoraties, of neutraal in koude tinten zoals grijs en zwart in combinatie met materialen zoals glas en metaal. Het is perfect voor zowel gemeenschappelijke ruimtes als kamers en veel mensen gebruiken ze in wachtkamers of kleine kantoren als vergaderruimte.

[amazone box=”B001FANSJE”]

 

De sterke punten van de Westinghouse Bendan R7s plafondventilator

-Het is een stille plafondventilator: als hij op de motor staat is het geluid bijna niet waarneembaar, dus je zult niet merken dat hij werkt, tenzij je hem ziet draaien.

-Remotecontrole: dit is een van de dingen die gebruikers het prettigst vinden, omdat ze hun comfort niet aan moeten laten als het te warm is. U kunt de tv-show of film blijven bekijken en de plafondventilator aanzetten met de afstandsbediening.

-Separate power: het licht en de ventilator kunnen apart worden aangezet, dat wil zeggen, als u de ventilator overdag wilt gebruiken kunt u dit doen zonder dat u het licht hoeft aan te zetten.

-Omgekeerde schakelaar: dit maakt hem ideaal voor winter en zomer, zodat u hem het hele jaar door kunt gebruiken.

 

De minst belangrijke

– Halogeenlamp: deze werkt met een R7s 80W halogeenlamp, dit kan een probleem zijn omdat veel mensen tegenwoordig de voorkeur geven aan het plaatsen van LED-lampen in hun huis.

-Geen timer: de afstandsbediening heeft geen timer, deze kwaliteit is te vinden in andere, meer geavanceerde modellen en iets duurder.

 

2 Orbegozo CP-15075 N

Als u iets basaals wilt met een minder verfijnd ontwerp dan het vorige model. Dit is een goede plafondventilator, het heeft een uitstekende aankoopprijs in onze online winkel en dankzij zijn grootte gaat het perfect in de slaapkamers.

[amazonebox=”B007PRWATA””]

Het is zeer praktisch en heeft 6 bladen die de lucht op een meer natuurlijke manier laten circuleren, waardoor er een zacht briesje ontstaat dat de warmte die kenmerkend is voor de zomer verdrijft.

 

Het beste van Orbegozo Plafondventilator CP-15075 N

-Drie snelheden: u kunt kiezen uit 3 bedrijfssnelheden om het perfecte klimaat te bereiken. Met het laagste niveau krijgt u een zacht briesje dat u kunt verhogen en in een koude stroom kunt veranderen als u het op het hoogste niveau zet.

-Stil: het maakt geen geluid, als het goed geïnstalleerd is zal het geen trillingen veroorzaken, dat wil zeggen, je kunt rustig slapen met de plafondventilator aan zonder enig geluid te voelen.

-Krachtige motor: zijn 50W motor is voldoende om ruimtes van meer dan 20 m2 te koelen, hij kan ook in ruimtes met hoge plafonds geplaatst worden en toch zijn koeleffect voelen.

-Lamp inbegrepen: de lamp is van het type E14 en heeft een maximaal vermogen van 60W zodat hij de hele ruimte kan verlichten.

 

Het ergste

-Meer onderhoud: omdat het een product is waarin hout is verwerkt, moet het meer onderhoud krijgen. Dat wil zeggen dat er af en toe producten tegen vocht moeten worden toegevoegd en dat er vernis op moet worden aangebracht, zodat het nog vele jaren in uitstekende conditie blijft.

-Simple model: Als u een meer geavanceerde apparatuur met afstandsbediening en een aantal andere functies wilt, kunt u het beste besluiten om een minder eenvoudige apparatuur te kopen.

 

3 Westinghouse Vegas E27

Het ontwerp van deze plafondventilator is vrij traditioneel, dus als u een decoratie met antieke meubelen heeft zal dit heel goed bij u passen. Als u een onopgemerkt toestel wilt, is het ook een goede keuze, want het is volledig wit en gaat op in een helder plafond.

[amazonebox=”B003LXB3GS””]

Het beste aan Westinghouse Vegas is dat het een ongelooflijke spotprijs heeft in onze online winkel, en dat u kunt kiezen tussen de kleur wit of grenen.

 

Westinghouse Vegas E27 Plafondventilator Pro’s

-Omgekeerde rotatiefunctie: deze functie maakt het niet alleen functioneel voor de zomer, maar ook voor de winter, zodat de kou of de hitte niet te intens wordt.

-LED-lamp: de lamp is ideaal voor E27-lampen maar werkt ook heel goed met LED-lampen van het merk Westinghouse Het wordt ook geleverd met een matte glazen kap die de verlichting sterk verbetert.

-Hoog vermogen: het heeft nogal wat kracht en vanaf het laagste niveau kun je het verschil in de atmosfeer voelen. Door de snelle draai kan de wind het verste deel van de kamer bereiken.

 

Contra’s

-Alleen 4 messen: voor veel gebruikers wordt het hebben van slechts 4 messen als een nadeel beschouwd, omdat het minder krachtig kan zijn dan een computer die met 5 of 6 messen werkt.

-Het is groot: als je lage plafonds hebt of een kamer van minder dan 15 m2 ziet het er misschien een beetje onevenredig uit, om nog maar te zwijgen van het feit dat je waarschijnlijk meer wind hebt dan je zoekt, dus gebruik het op het laagste niveau.

 

4 Orbegozo CP 50120

Het ontwerp is oogverblindend en echt opvallend, het zal zeker de aandacht van al uw gasten trekken en hen met de mond open laten staan. De aankoopprijs van deze plafondventilator in onze online shop is zeer laag en u zult hem direct willen kopen.

[amazone box=”B007PRWB3A”]

De chromen kleur is erg mooi en het valt op in omgevingen met moderne decoraties waar het deel gaat uitmaken van de objecten van belang. Je kunt het in elke kamer van het huis plaatsen.

 

Het beste van Obergozo Light Fan cp 50120

-Advant-gardistisch design: het ontwerp is zeer goed doordacht om zich aan te passen aan moderne decoraties, gecombineerd met de rechte uiteinden van de bladen geeft het een andere en originele uitstraling.

-afstandsbediening: voor veel mensen is het hebben van een afstandsbediening een van de beste voordelen van deze plafondventilatoren, omdat je de snelheid kunt veranderen of het licht kunt aanzetten zonder naar de schakelaar te hoeven lopen.

-3 snelheden: u kunt kiezen tussen drie niveaus (laag, medium en hoog) om de snelheid van de bladen te versnellen of te vertragen, dit zal u meer of minder wind in de kamer geven.

 

Tegen

-Verlichting: het licht in deze plafondventilator is 40W halogeen, dus als je een goed verlichte kamer wilt, moet je deze lamp niet als de belangrijkste beschouwen. Je moet meer dan één lamp gebruiken.

5 Westinghouse 78158 Turbo Swirl

De Westinghouse Turbo Swirl plafondventilator combineert klassiek hout met modern titanium tot een uniek en zeer verleidelijk geheel. De afmetingen zijn kleiner en de messen zijn niet zo lang, wat hem perfect maakt voor lage plafonds of kleine ruimtes.

[amazone box=”B0016KUYAO”]

Het zal perfect gaan in de kinderkamer, om te voorkomen dat de hitte hen verstikt tijdens de zomeravonden.

 

Westinghouse 78158 Turbo Swirl highlights

-Het is klein: dit is een voordeel omdat de meeste plafondventilatoren zijn ontworpen voor ruimtes groter dan 25 m2 en het kan een beetje moeilijk zijn om iets te vinden dat in kleine ruimtes past. Dus dit is een goede optie om te kopen als je kleine kamers hebt.

-Dubbele functie: de omkeerschakelaar is iets heel belangrijks, als je die niet hebt, werkt de ventilator alleen in de zomer. Met deze functie kunt u de kamer aangenamer maken in de koude winter.

-Laagverbruiksmotor: de motor is niet alleen volledig stil, maar heeft ook een laag verbruik, zodat hij geen noemenswaardige bijdrage levert aan het maandelijkse elektriciteitsverbruik.

-LED compatibel: het licht is krachtig en u kunt een LED-lamp plaatsen die een uitstekende warme verlichting geeft aan de slaapkamer.

 

Het ergste

-Geen afstandsbediening: de afstandsbediening is niet inbegrepen in dit model, als u wilt moet u deze apart kopen, wat een nadeel is.

-Chain schakelaar: dit kan worden beschouwd als een ouderwets detail dat voor veel mensen afbreuk doet aan het visuele uiterlijk van de plafondventilator.

 

⭐ Plafondventilator met licht – De Beste

Plafondventilatoren kunnen ongetwijfeld een uitstekende investering zijn, dus hieronder ziet u meer modellen die we in onze online winkel van plafondventilatoren met licht te koop hebben.

 

⭐ Goedkope plafondventilatoren online

Hier laat ik u de goedkoopste plafondventilatoren zien die u online kunt kopen als uw budget beperkt is, zodat u niet meer uitgeeft dan nodig is.

[amazone-bestseller = “goedkope plafondventilatoren” items = “9” raster = “3”].

 

⭐ cecotec Plafondfans – Adviezen

We hebben plafondventilatoren van alle merken, natuurlijk cecotec. Klik gewoon op de sterren van de plafondventilator die u wilt zien de meningen van klanten die er al een hebben gekocht en het zal u direct naar hen toe brengen.

amazone-bestseller = “cecotec plafondventilatoren” items = “6” raster = “3”].

 

⭐ Vuurtorenplafondventilatoren – Top 10

[amazone bestseller=”vuurtoren plafondventilator” items=”10″]

 

⭐ Plafondventilatoren met afstandsbediening

[amazone bestseller=”afstandsbediening plafondventilator” items=”10″]

 

Waarom een plafondventilator kopen

Ten eerste, wanneer u een plafondventilator koopt, draagt u automatisch een lamp die kan dienen als hoofdlamp of als reservelamp.

Ze voorkomen ook dat de warmte in het huis wordt geconcentreerd door de lucht te verplaatsen om een koele bries te genereren die de zomer minder heet maakt. Terwijl ze in de winter (sommige modellen) in omgekeerde richting draaien om de koude lucht af te voeren.

Een van de voordelen van het kopen van dit item voor de woning is dat het een decoratief element is dat kan worden gecombineerd met de andere meubels in het huis. De verscheidenheid aan kleuren en materialen is zeer groot, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw stijl past.

Het is veel goedkoper dan een airconditioner, niet alleen vanwege de initiële aankoopprijs, maar ook omdat het elektriciteitsverbruik zeer laag is en u niet zoveel geld aan elektriciteit hoeft uit te geven.

 

Meningen

Kopers zijn tevreden over de functie van de plafondventilatoren, vooral die met snelheidsregelaars. Op deze manier kunnen ze een huis op kamertemperatuur hebben of een beetje koeler, het hangt allemaal af van wat je wilt bereiken.

Ze vinden het geweldig dat hij niet alleen bij de wandschakelaar wordt ingeschakeld, maar ook met de afstandsbediening kan worden ingesteld. Bovenal houden ze van die met krachtige lichten.

Alle gebruikers bevelen ze aan en zijn erg blij met de prijs-kwaliteitverhouding. Koop de jouwe in onze online shop voor een zeer lage prijs en vergeet de intense hitte.

 

Alle plafondventilatoren Biedt aan om online te kopen

Bestron DC30T - Plafondventilator met Verlichting

★★★★★
87,49
59,00
 in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Bestron
Kleur beige
Model DC30T
Type ventilator Plafondventilator met verlichting
Vermogen 60 Watt
Geluidsniveau 0 dB
Gewicht 5,3 kg
Diameter 75cm
Snoerlengte 0 m.
Verrijdbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Draait automatisch Nee
Kantelbaar Nee
Wandmontage mogelijk Nee
Aan/uit-schakelaar Ja
Inklapbaar Nee
Indicatielampje Nee
Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Nee
Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie
Afmetingen verpakking 38,9 x 25,1 x 21 cm
Gewicht verpakking 5029 gram
Verpakkingsinhoud Plafondventilator
Aantal snelheden 1
Automatisch uitschakelen Nee
CADR-waarde 0 m³/h
Fabrieksgarantie termijn 5 jaar
Gaat automatisch aan en uit Nee
Ingebouwde luchtkwaliteitmeter Nee
MPN (Manufacturer Part Number) 403984
Maximale hoogte 1000
Minimale hoogte 230 cm
Product breedte 75 cm
Product hoogte 39 cm
Product lengte 75 cm
Producttaal Geen taal
Reparatie type Carry-in
Scherm Nee
Smart Home Platform Geen platform
Stroomaansluiting Netstroom
Taal garantiebewijs Duits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Taal handleiding Duits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Timer Nee
Type reiniging Geen reiniging
Uitzonderingen fabrieksgarantie 0
Verpakkingstaal Duits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Waterverneveling Nee
Zonder bladen Nee

Plafondventilator met verlichting | Ø 75 cm | Aantal snelheden: 1

Bestron DT48C - Plafondventilator - Geborsteld RVS

★★★★★
99,49
59,05
 in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Bestron
Kleur RVS
Model Plafondventilator
Type ventilator Plafondventilator
Vermogen 60 Watt
Geluidsniveau 46,9 dB
Garantie 5 jaar fabrieksgarantie
Materiaal Metaal
Gewicht 5 kg
Diameter 120cm
Aantal standen 3
Verrijdbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Draait automatisch Nee
Kantelbaar Nee
Wandmontage mogelijk Ja
Aan/uit-schakelaar Ja
Inklapbaar Nee
Omvalbeveiliging Nee
Indicatielampje Nee
Kind-veilig Y
Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Nee
Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie
Afmetingen verpakking 54,4 x 23 x 21,3 cm
Gewicht verpakking 5069 gram
Verpakkingsinhoud Plafondventilator
Aantal snelheden 3
Automatisch uitschakelen Nee
Fabrieksgarantie termijn 5 jaar
MPN (Manufacturer Part Number) 403983
Maximale hoogte 26
Minimale hoogte 27 cm
Product breedte 120 cm
Product hoogte 27 cm
Product lengte 120 cm
Producttaal Geen taal
Reparatie type Carry-in
Scherm Nee
Smart Home Platform Geen platform
Stroomaansluiting Netstroom
Taal garantiebewijs Duits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Taal handleiding Duits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Timer Nee
Uitzonderingen fabrieksgarantie 0
Waterverneveling Nee
Zonder bladen Nee

Plafondventilator | Ø 120 cm | Aantal snelheden: 3

Plafondventilator grijs voor 2x E27 lamp incl. afstandsbediening Ø122cm

★★★★★
89,95  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk RELCO
Afmetingen lxbxh 41 x 122 x 41 cm
Diameter 122 cm
Materiaal Metaal
Kleur Grijs
Met dimfunctie Nee
Inclusief lichtbron Nee
Type lichtbron Geen lichtbron meegeleverd
Verstelmogelijkheden Niet verstelbaar
In hoogte verstelbaar Nee
Snoer met stekker aan product Nee
Voedingstype Lichtnet
Fitting E27
Wattage 0W
IP waarde IP20
Inclusief lichtbron Nee
Verpakkingsinhoud Ventilator (zelf assembleren) met afstandsbediening zonder lichtbron (kunnen 2 lichtbronnen geplaatst worden).
Merk RELCO
Aantal standen 3
Bediening verlichting Bediening via afstandsbediening
Bediening via mobiele app Nee
Taal handleiding Engels
Voor binnen of buiten Voor binnen

Metaal | 3 standen

Bestron Plafondventilator 102 cm 50 W wit DHB42W

★★★★★
71,49
54,22
 in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Bestron
Kleur wit
Model DHB42W
Type ventilator Plafondventilator met verlichting
Energielabel A+
Vermogen 50 Watt
Geluidsniveau 0 dB
Materiaal Plastic
Gewicht 3,9 kg
Diameter 102cm
Verrijdbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Draait automatisch Nee
Kantelbaar Nee
Wandmontage mogelijk Nee
Aan/uit-schakelaar Ja
Inklapbaar Nee
Indicatielampje Nee
Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Nee
Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie
Afmetingen verpakking 43,6 x 21,8 x 18,5 cm
Gewicht verpakking 4155 gram
Verpakkingsinhoud motorhuis, ventilatorbladen, bevestigingsmaterialen
Aantal snelheden 3
Automatisch uitschakelen Nee
Fabrieksgarantie termijn Geen fabrieksgarantie
Gaat automatisch aan en uit Nee
Ingebouwde luchtkwaliteitmeter Nee
MPN (Manufacturer Part Number) 420283
Maximale hoogte 0
Minimale hoogte 230 cm
Product breedte 102 cm
Product hoogte 0 cm
Product lengte 0 cm
Producttaal Geen taal
Reparatie type Carry-in
Scherm Nee
Smart Home Platform Geen platform
Taal garantiebewijs Duits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Taal handleiding Duits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Timer Nee
Uitzonderingen fabrieksgarantie nvt
Verpakkingstaal Duits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans , Hongaars , Turks , Tsjechisch , Russisch , Pools , Zweeds
Waterverneveling Nee
Zonder bladen Nee

Plafondventilator met verlichting | Ø 102 cm | Aantal snelheden: 3

Expo Trading ETH Plafondventilator No. 2 zwart

199,00  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Expo Trading
Aantal lichtpunten 1
Afmetingen lxbxh 132 x 132 x 36 cm
Diameter 132 cm
Materiaal Metaal | Plastic
Kleur zwart
Stijl Modern
Vorm Rond
Gewicht 5,9 kg
Met dimfunctie Ja
Inclusief lichtbron Ja
Type lichtbron LED
Verstelmogelijkheden Niet verstelbaar
In hoogte verstelbaar Nee
Snoer met stekker aan product Nee
Voedingstype Netstroom
Fitting Geen fitting
Aantal lichtpunten 1
Wattage 1x88W
IP waarde IP20
Energieverbruik A
Stralingshoek 150°
Inclusief lichtbron Ja
Verpakkingsinhoud 1 plafondlamp
Merk Expo Trading
Aansluitspanning 230 V
Aantal kleuren licht Wit licht (meerdere kleuren)
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 0
Aantal standen 3
Bediening verlichting Bediening via afstandsbediening
Bediening via mobiele app Nee
CRI 90
Externe dimmer Nee
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Hoogte montageplaat 0 cm
Kleur licht Warm wit licht
Kleurtemperatuur 2700 K
Lengte montageplaat 0 cm
Levensduur lichtbronnen 20000 h
Lumen per lichtpunt 88 lm
MPN (Manufacturer Part Number) 05-V9801-30
Producttaal Nederlands
Reparatie type Carry-in
Seizoenscollectie Never out of stock
Seizoensjaar Never out of stock
Smart Home Platform Geen platform
Snoerlengte 0 m
Speciaal voor kinderen Nee
Taal garantiebewijs Geen taal
Taal handleiding Engels
Uitzonderingen fabrieksgarantie .
Vermogen 0 W
Verpakkingstaal Geen taal
Voor binnen of buiten Voor binnen

Metaal | Plastic | 3 standen

Plafondventilator - LED Verlichting - Bruin/ Grenen - Afstandbediening

184,00  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Afmetingen lxbxh 132 x 132 x 41 cm
Diameter 132 cm
Materiaal Hout | Glas | Metaal
Kleur Bruin, grenen
Stijl Landelijk
Met dimfunctie Nee
Inclusief lichtbron Nee
Type lichtbron Geen lichtbron meegeleverd
Verstelmogelijkheden Draaibaar
Snoer met stekker aan product Nee
Voedingstype Netstroom
Fitting E27
Wattage 20W
Energieverbruik A++
Inclusief lichtbron Nee
Verpakkingsinhoud Plafondventilator,afstandbediening
Bediening verlichting Bediening via afstandsbediening
Breedte montageplaat 15 cm
Fabrieksgarantie termijn 1 jaar
Hoogte montageplaat 7 cm
Lengte montageplaat 15 cm
Producttaal Nederlands
Voor binnen of buiten Voor binnen

Hout | Glas | Metaal

Plafondventilator Aeolus Eco Wit

★★★★★
389,00  in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk LT-Luce
Kleur Wit
Model Plafondventilator
Type ventilator Plafondventilator
Vermogen 32 Watt
Geluidsniveau 0 dB
Gewicht 7,6 kg
Diameter 132cm
Verrijdbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Draait automatisch Nee
Kantelbaar Nee
Wandmontage mogelijk Nee
Aan/uit-schakelaar Ja
Inklapbaar Nee
Indicatielampje Nee
Kind-veilig Y
Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Ja
Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie | Verwarmingsfunctie
Afmetingen verpakking 63,7 x 26,3 x 23,5 cm
Gewicht verpakking 5806 gram
Verpakkingsinhoud 1 Plafondventilator
Aantal snelheden 6
Automatisch uitschakelen Nee
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number) F 5801 Wit
Maximale hoogte 23
Minimale hoogte 23 cm
Product breedte 132 cm
Product hoogte 23 cm
Product lengte 132 cm
Producttaal Nederlands
Reparatie type Pick-up en return
Scherm Nee
Smart Home Platform Geen platform
Timer Nee
Uitzonderingen fabrieksgarantie .
Verpakkingstaal Geen taal
Zonder bladen Nee

Plafondventilator | Ø 132 cm | Aantal snelheden: 6

Plafondventilator Aeolus Eco Antraciet

★★★★★
389,00  in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk LT-Luce
Kleur Antraciet
Model plafond ventilator
Type ventilator Plafondventilator
Vermogen 32 Watt
Geluidsniveau 0 dB
Gewicht 4,7 kg
Diameter 132cm
Verrijdbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Draait automatisch Nee
Kantelbaar Nee
Wandmontage mogelijk Nee
Aan/uit-schakelaar Nee
Inklapbaar Nee
Indicatielampje Nee
Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Ja
Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie | Verwarmingsfunctie
Afmetingen verpakking 63,8 x 26,7 x 23,5 cm
Gewicht verpakking 5819 gram
Verpakkingsinhoud 1 Plafondventilator
Aantal snelheden 6
Automatisch uitschakelen Nee
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Gaat automatisch aan en uit Nee
MPN (Manufacturer Part Number) F 5801 Antractiet
Maximale hoogte 23
Minimale hoogte 23 cm
Product breedte 132 cm
Product hoogte 23 cm
Product lengte 132 cm
Producttaal Nederlands
Reparatie type Carry-in
Scherm Nee
Smart Home Platform Geen platform
Timer Nee
Type reiniging Geen reiniging
Uitzonderingen fabrieksgarantie .
Verpakkingstaal Geen taal
Zonder bladen Nee

Plafondventilator | Ø 132 cm | Aantal snelheden: 6

Plafondventilator wit voor 2x E27 lamp incl. afstandsbediening Ø132cm

94,95  in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk RELCO
Afmetingen lxbxh 41 x 132 x 41 cm
Diameter 132 cm
Materiaal Metaal
Kleur Wit
Met dimfunctie Nee
Inclusief lichtbron Nee
Type lichtbron Geen lichtbron meegeleverd
Verstelmogelijkheden Niet verstelbaar
In hoogte verstelbaar Nee
Snoer met stekker aan product Nee
Voedingstype Lichtnet
Fitting E27
Wattage 0W
IP waarde IP20
Inclusief lichtbron Nee
Verpakkingsinhoud Ventilator (zelf assembleren) en afstandsbediening.
Merk RELCO
Aantal standen 3
Bediening verlichting Bediening via afstandsbediening
Bediening via mobiele app Nee
Producttaal Engels
Taal handleiding Engels
Voor binnen of buiten Voor binnen

Metaal | 3 standen

Plafondventilator Casafan Macau BN NT

★★★★★
369,00  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Casafan
Kleur Chroom geborsteld met naturel vleugels
Model Macau
Type ventilator Plafondventilator
Vermogen 9 Watt
Gewicht 7,5 kg
Diameter 132cm
Verrijdbaar Ja
In hoogte verstelbaar Nee
Draait automatisch Nee
Kantelbaar Ja
Wandmontage mogelijk Nee
Aan/uit-schakelaar Nee
Inklapbaar Nee
Indicatielampje Nee
Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Ja
Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie
Gewicht verpakking 7500 gram
Aantal snelheden 3
Automatisch uitschakelen Nee
Fabrieksgarantie termijn 15 jaar
MPN (Manufacturer Part Number) 313266
Maximale hoogte 34
Minimale hoogte 29 cm
Product breedte 132 cm
Product hoogte 34 cm
Smart Home Platform Geen platform
Stroomaansluiting Netstroom
Taal handleiding Engels , Duits , Frans , Italiaans
Timer Nee
Verwarmingsfunctie Nee
Waterverneveling Nee
Zonder bladen Nee

Plafondventilator | Ø 132 cm | Aantal snelheden: 3

Beacon Calypso wit plafondventilator 122 cm

96,75  in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Beacon
Kleur Wit
Type ventilator Plafondventilator
Diameter 122cm
In hoogte verstelbaar Nee
Kantelbaar Nee
Inklapbaar Nee
Inclusief app voor mobiel Nee
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number) 213015
Product breedte 33 cm
Product hoogte 31 cm
Product lengte 33 cm
Stroomaansluiting Netstroom

Plafondventilator | Ø 122 cm

Casafan Eco Neo II BA

299,00  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Casafan
Kleur Bruin antiek
Model Eco Neo II
Type ventilator Plafondventilator
Gewicht 5,4 kg
Diameter 132cm
Verrijdbaar Ja
In hoogte verstelbaar Ja
Draait automatisch Nee
Kantelbaar Ja
Wandmontage mogelijk Nee
Aan/uit-schakelaar Nee
Inklapbaar Nee
Indicatielampje Nee
Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Ja
Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie
Gewicht verpakking 5400 gram
Aantal snelheden 6
Automatisch uitschakelen Ja
Fabrieksgarantie termijn 25 jaar
Maximale hoogte 32
Minimale hoogte 22 cm
Timer Ja
Zonder bladen Nee

Plafondventilator | Ø 132 cm | Aantal snelheden: 6

- Plafondventilator - LED Verlichting - Afstandbediening

139,00  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Trend24
Afmetingen lxbxh 132 x 132 x 29 cm
Diameter 132 cm
Materiaal Hout
Kleur Zwart
Met dimfunctie Nee
Inclusief lichtbron Ja
Snoer met stekker aan product Nee
Voedingstype Netstroom
Wattage 40W
Energieverbruik A++
Inclusief lichtbron Ja
Verpakkingsinhoud Plafondventilator Afstandbediening
Merk Trend24
Aantal kleuren licht Wit licht (meerdere kleuren)
Aantal standen 3
Bediening verlichting Wandschakelaar
Producttaal Nederlands
Seizoensjaar Never out of stock
Voor binnen of buiten Voor binnen

Hout | 3 standen

Bestron Plafondventilator met lamp - Incl. 3 GU10 LED-spotjes

★★★★★
97,49
59,22
 in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Bestron
Kleur zilver
Type ventilator Plafondventilator met verlichting
Energielabel A+
Vermogen 50 Watt
Materiaal Metaal
Gewicht 0,5 kg
Diameter 102cm
Snoerlengte 0 m.
In hoogte verstelbaar Nee
Draait automatisch Ja
Kantelbaar Nee
Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Nee
Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie
Afmetingen verpakking 43,3 x 23,8 x 21,4 cm
Gewicht verpakking 4504 gram
Verpakkingsinhoud motorhuis, ventilatorbladen, bevestigingsmaterialen, 3 lampjes
Fabrieksgarantie termijn 5 jaar
MPN (Manufacturer Part Number) 420284
Product breedte 102 cm
Product hoogte 0 cm
Product lengte 0 cm
Producttaal Geen taal
Reparatie type Carry-in
Stroomaansluiting Netstroom
Taal garantiebewijs Duits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Taal handleiding Duits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Uitzonderingen fabrieksgarantie nvt
Verpakkingstaal Duits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans , Hongaars , Turks , Tsjechisch , Russisch , Pools , Zweeds

Plafondventilator met verlichting | Ø 102 cm

Westinghouse Turbo II plafondventilator 76 cm

★★★★★
99,99  in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Westinghouse
Type ventilator Plafondventilator
In hoogte verstelbaar Nee

Plafondventilator

CasaFan Tristar II 120 WE ventilator Wit

93,47  in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Casafan
Kleur Wit
Model Plafond
Type ventilator Plafondventilator
Vermogen 60 Watt
Gewicht 4,1 kg
Diameter 122cm
Aantal standen 3
Verrijdbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Draait automatisch Ja
Kantelbaar Nee
Wandmontage mogelijk Nee
Aan/uit-schakelaar Ja
Inklapbaar Nee
Indicatielampje Nee
Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Nee
Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie
Gewicht verpakking 4100 gram
Verpakkingsinhoud Levering Plafondventilator Montagemateriaal. Opmerkingen Alleen vooruit draaien (achteruit draaien door bedrading te wijzigen)
Aantal snelheden 3
Automatisch uitschakelen Nee
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number) 312005
Reparatie type Pick-up en return
Scherm geen
Smart Home Platform Geen platform
Stroomaansluiting Netstroom
Timer Nee
Uitzonderingen fabrieksgarantie geen
Zonder bladen Nee

Plafondventilator | Ø 122 cm | Aantal snelheden: 3

Afstandsbediening voor plafondventilator Westinghouse 78792

★★★★★
51,00  in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Westinghouse
Type ventilator Plafondventilator
In hoogte verstelbaar Nee

Plafondventilator

LT Luce Airfusion Climate II Brons - Plafondventilator

359,00  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk LT-Luce
Kleur Brons
Model Airfusion Climate II Brons
Type ventilator Plafondventilator
Geluidsniveau 0 dB
Materiaal Metaal
Gewicht 0 kg
Diameter 127cm
Aantal standen 1
Verrijdbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Draait automatisch Nee
Kantelbaar Nee
Wandmontage mogelijk Nee
Aan/uit-schakelaar Nee
Inklapbaar Nee
Indicatielampje Nee
Kind-veilig Y
Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Ja
Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie | Verwarmingsfunctie
Afmetingen verpakking 0 x 0 x 0 cm
Gewicht verpakking 0 gram
Verpakkingsinhoud 1 Plafondventilator
Automatisch uitschakelen Nee
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number) S210526
Maximale hoogte 33
Minimale hoogte 33 cm
Product breedte 127 cm
Product hoogte 33 cm
Product lengte 127 cm
Producttaal Nederlands
Reparatie type Carry-in
Scherm Nee
Smart Home Platform Geen platform
Timer Nee
Uitzonderingen fabrieksgarantie .
Verpakkingstaal Geen taal
Zonder bladen Nee

Plafondventilator | Ø 127 cm | Aantal snelheden: 1

Voxon ventilator | vloerventilator | tafelventilator | Plafondventilator | muurventilator | zwart

42,95  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Voxon
Kleur zwart
Model Rond
Type ventilator Statiefventilator
Gewicht 1,2 kg
Diameter 30cm
Snoerlengte 1,7 m.
Verrijdbaar Ja
In hoogte verstelbaar Ja
Draait automatisch Nee
Kantelbaar Ja
Wandmontage mogelijk Ja
Aan/uit-schakelaar Ja
Afmetingen verpakking 30,5 x 29,2 x 15,8 cm
Gewicht verpakking 1603 gram
Verpakkingsinhoud 1x Voxon ventilator 1x EU stekker kabel van 1.7 meter 1x Handleiding
Aantal snelheden 3
Product breedte 30 cm
Product hoogte 27 cm
Stroomaansluiting Netstroom
Waterverneveling Nee
Zonder bladen Nee

Statiefventilator | Ø 30 cm | Aantal snelheden: 3

FARELEK - BALI � 107 cm - Omkeerbare plafondventilator, 4 witte lamellen / witte stokken + verlichting - 112420

59,36  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Anders
Type ventilator Plafondventilator
In hoogte verstelbaar Nee
Producttaal Frans

Plafondventilator

Plafondventilator met lamp 128 cm wit

★★★★★
121,99  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Afmetingen 0 cm
Kleur Wit
MPN (Manufacturer Part Number) 50538
Producttaal Niet van toepassing

Deze sierlijke plafondventilator in een modern ontwerp zal een geweldige aanvulling zijn op je interieur! Deze grote plafondventilator met een totale diameter van 128 cm zorgt voor een perfecte luchtcirculatie in je kamer. De ventilator kan makkelijk bediend worden via de bijgeleverde...

Plafondventilator met lamp 82 cm lichtbruin

98,99  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Afmetingen 0 cm
Kleur Bruin
MPN (Manufacturer Part Number) 50536
Producttaal Niet van toepassing

Deze sierlijke plafondventilator in een weelderig ontwerp zal een geweldige aanvulling zijn op je interieur! Deze grote plafondventilator met een totale diameter van 82 cm zorgt voor een perfecte luchtcirculatie in je kamer. De ventilator kan worden bediend door aan het trekkoord te trekken. Hij...

CasaFan Tristar 309004 plafondventilator 92 cm

★★★★★
81,91  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Casafan
Type ventilator Plafondventilator
In hoogte verstelbaar Nee

Plafondventilator

Plafondventilator houtkleur voor 2x E27 lamp incl. afstandsbediening Ø122cm

94,95  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk RELCO
Afmetingen lxbxh 41 x 122 x 41 cm
Diameter 122 cm
Materiaal Metaal
Kleur Hout
Met dimfunctie Nee
Inclusief lichtbron Nee
Type lichtbron Geen lichtbron meegeleverd
Verstelmogelijkheden Niet verstelbaar
In hoogte verstelbaar Nee
Snoer met stekker aan product Nee
Voedingstype Lichtnet
Fitting E27
Wattage 0W
IP waarde IP20
Inclusief lichtbron Nee
Verpakkingsinhoud Ventilator (zelf assembleren) en afstandsbediening.
Merk RELCO
Aantal standen 3
Bediening verlichting Bediening via afstandsbediening
Bediening via mobiele app Nee
Taal handleiding Engels
Voor binnen of buiten Voor binnen

Metaal | 3 standen

Plafondventilator Beacon Lucci Air Calypso 122cm 213016

★★★★★
132,11  in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Beacon
Afmetingen lxbxh 33 x 33 x 31 cm
Diameter 122 cm
Materiaal ABS
Kleur Wit
Met dimfunctie Ja
Inclusief lichtbron Nee
Type lichtbron Geen lichtbron meegeleverd
Verstelmogelijkheden Niet verstelbaar
In hoogte verstelbaar Nee
Voedingstype Netstroom
Fitting GX53
Wattage 0W
Aantal stuks in verpakking 1
Inclusief lichtbron Nee
Merk Beacon
Geschikt voor de badkamer Nee
Bediening verlichting Aan/uit schakelaar - op product
Bediening via mobiele app Nee
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number) 213016
Smart Home Platform Geen platform
Speciaal voor kinderen Nee
Type sensor Geen sensor
Vermogen 45 W
Voor binnen of buiten Voor binnen

ABS

Sencys plafondventilator (150 mm)

12,95  in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Afmetingen 15 cm
Aantal stuks in verpakking 1
Diameter 10 cm
Verpakkingsinhoud 1 keer Plafondventilator (150 mm)

Sencys plafondventilator (150 mm)Inbouwventilator voor muur en plafond inclusief schroeven en pluggen voor bevestiging. Geschikt voor toiletten en kleine badkamers. Deze ventilator is voorzien van een motor met kogellagers en kan in elke positie gemonteerd worden. Lees de montagehandleiding...

Plafondventilator Anello Mat Zwart 137cm Led

★★★★★
249,00  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk LT-Luce
Aantal lichtpunten 1
Afmetingen lxbxh 132 x 132 x 36 cm
Diameter 0 cm
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Stijl Modern
Vorm Rond
Gewicht 9,5 kg
Met dimfunctie Nee
Inclusief lichtbron Ja
Type lichtbron LED
Verstelmogelijkheden Niet verstelbaar
In hoogte verstelbaar Nee
Voedingstype Lichtnet
Fitting Geen fitting
Aantal lichtpunten 1
Wattage 1x18W
IP waarde Geen IP-waarde
Energieverbruik A+
Stralingshoek 38°
Inclusief lichtbron Ja
Verpakkingsinhoud 1 plafondlamp
Merk LT-Luce
Aansluitspanning 240 V
Aantal kleuren licht Wit licht (meerdere kleuren)
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Bediening verlichting Wandschakelaar
Bediening via mobiele app Nee
Breedte montageplaat 0 cm
CRI 80
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Hoogte montageplaat 0 cm
Kleurtemperatuur 2700 K
Lengte montageplaat 0 cm
Levensduur lichtbronnen 25000 h
Lumen per lichtpunt 0 lm
MPN (Manufacturer Part Number) 05-V9802-30
Producttaal Nederlands
Reparatie type Carry-in
Seizoenscollectie Never out of stock
Seizoensjaar Never out of stock
Smart Home Platform Geen platform
Speciaal voor kinderen Nee
Uitzonderingen fabrieksgarantie .
Verpakkingstaal Geen taal
Voor binnen of buiten Voor binnen

Metaal

Benson ventilator met led verlichting - Met haak om aan het plafond te bevestingen

★★★★★
20,11  in stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Benson
Kleur Zwart
Model Plafondventilator met led verlichting
Type ventilator Plafondventilator met verlichting
Energielabel A
Vermogen 0 Watt
Geluidsniveau 21 dB
Materiaal Plastic
Gewicht 0,4 kg
Diameter 19cm
Snoerlengte 0 m.
Verrijdbaar Ja
In hoogte verstelbaar Nee
Draait automatisch Nee
Kantelbaar Ja
Wandmontage mogelijk Nee
Aan/uit-schakelaar Ja
Inklapbaar Ja
Indicatielampje Nee
Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Nee
Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie
Afmetingen verpakking 23,3 x 20,3 x 6,9 cm
Gewicht verpakking 350 gram
Verpakkingsinhoud 1 Plafondventilator
Aantal snelheden 1
Automatisch uitschakelen Nee
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number) 4267
Maximale hoogte 0
Minimale hoogte 0 cm
Product breedte 19 cm
Product hoogte 19 cm
Product lengte 4.5 cm
Reparatie type Carry-in
Scherm geen
Smart Home Platform Geen platform
Stroomaansluiting Batterij
Timer Nee
Uitzonderingen fabrieksgarantie geen
Waterverneveling Nee
Zonder bladen Nee

Plafondventilator met verlichting | Ø 19 cm | Aantal snelheden: 1

FARELEK - BERMUDES � 107 cm - Omkeerbare plafondventilator, 4 bladen helder eiken + verlichting 1 bol 60 W E27 - 112423

93,50  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Anders
Type ventilator Plafondventilator
In hoogte verstelbaar Nee
Producttaal Frans

Plafondventilator

Freelight Plafondventilator Cetus wit

359,00  out of stock
Bol.com
as of november 17, 2023 6:52 am

Features

Merk Freelight
Afmetingen lxbxh 132 x 132 x 23 cm
Diameter 132 cm
Materiaal Metaal
Kleur wit
Stijl Modern
Vorm Driehoek
Met dimfunctie Nee
Inclusief lichtbron Nee
Type lichtbron Geen lichtbron meegeleverd
Verstelmogelijkheden Draaibaar
Voedingstype Netstroom
Fitting Geen fitting
Wattage 32W
IP waarde IP20
Energieverbruik A++
Kleurtemperatuur Geen lichtbron meegeleverd
Inclusief lichtbron Nee
Verpakkingsinhoud plafondventilator
Merk Freelight
Aansluitspanning 230 V
Aantal kleuren licht Wit licht (1 kleur)
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 0
Aantal standen 6
Bediening verlichting Bediening via afstandsbediening
Bediening via mobiele app Nee
CRI 90
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Lumen per lichtpunt 32 lm
Seizoenscollectie 4 seizoenen
Seizoensjaar 2019
Speciaal voor kinderen Nee
Voor binnen of buiten Voor binnen

Metaal | 6 standen

⚡ Onze andere rubrieken die u kunnen interesseren: ⚡

Vernevelingsventilator
Verdampingskoeling
Draagbare airconditioning

Scroll naar boven