Beste Plafondventilatoren

Beste Plafondventilatoren – Analyse | Aankoopgids

De plafondventilator is het beste alternatief voor airconditioning, omdat deze het passagierscompartiment perfect conditioneert met de minimaal benodigde hoeveelheid licht.

Wat we het meest benadrukken is het brede scala aan kleuren en ontwerpen die uw kamer of plaats waar u het moet gebruiken, een meer gastvrije ruimte maken zoals ze zijn geëvolueerd op zo’n manier dat ze een sieraad van ons huis zijn.

Laten we eens kijken naar de soorten plafondventilatoren, zodat je direct naar degene kunt gaan die je nodig hebt:

? Soorten plafondfans

 

Fout: view 2da3595p6u bestaat mogelijk niet

Het vinden van de juiste middenweg in een ideaal klimaat kan moeilijker zijn dan het lijkt, dus deze keer gaan we het hebben over een apparaat dat je leven kan veranderen en je huis voor een keer op de juiste temperatuur kan brengen.

Het klimaat van een huis is een van de meest delicate kwesties, het is niet altijd gemakkelijk om het juiste klimaat te vinden omdat het in de winter te koud is en in de zomer extreme hitte.

En we hebben het over niets meer en niets minder dan plafondventilatoren, die sinds het ontstaan van de airconditioners zijn gedegradeerd, maar hier zult u al hun voordelen kunnen kennen en u zult zeker zin hebben om de uwe te kopen.

Het beste is dat u in onze online winkel zeer verschillende modellen kunt krijgen, zodat u degene kunt kopen die de kracht en eigenschappen heeft die u zoekt, en de ideale prijs. Wij hebben de beste online aanbiedingen die u kunt krijgen en met de garantie van een veilige aankoop.

 

 

Voordelen van de aankoop van een plafondventilator

De nieuwe modellen plafondventilatoren zijn verre van wat u zich misschien herinnert bij uw grootmoeder thuis of bij een of ander ver familielid. Tegenwoordig zijn hun functies zo gevarieerd dat ze niet alleen bij warm weer, maar ook bij koud weer kunnen worden gebruikt.

De voordelen zijn onder andere dat ze decoratief zijn en dat sommige bijna niet waarneembaar zijn. Ja, zoals u kunt zien, zijn de ontwerpen zo geëvolueerd dat u plafondventilatoren kunt krijgen die transparant zijn, dus als u wilt dat ze onopgemerkt blijven zijn dit uw beste koopoptie.

Ook kunnen decoratieve plafondventilatoren bijna een kunstwerk in uw huis worden, hun details en materialen worden het middelpunt van de belangstelling en maken dat u er als een echte kenner van goede smaak uitziet.

Sommige modellen plafondventilatoren met licht zijn voorzien van ingebouwde verlichting. Hoewel dit niet nieuw is omdat er voorheen ook modellen waren met meerdere gloeilampen, is de vorm sterk geëvolueerd. Vandaag de dag zijn het verfijnde lampen die een indrukwekkend bereik hebben en kunnen functioneren als een prachtige plafondlamp die zelfs de verste uithoek van de kamer verlicht.

De meeste modellen van op afstand bediende plafondventilatoren, maar ook foggers of waterventilatoren worden geleverd met een afstandsbediening, zodat u deze kunt inschakelen zonder dat u naar een wandschakelaar hoeft te lopen of aan een ketting hoeft te trekken. En naast het aan- of uitzetten heeft het ook verschillende snelheidsniveaus en kan het licht apart worden aangezet.

Ze zijn gemaakt van verschillende materialen, zodat u de plafondventilator kunt combineren met de rest van het decor in uw woonkamer of ruimte, zelfs als het uw keuze is kunt u ze in de slaapkamer plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in acryl, metaal en hout.

 

De 5 beste plafondventilatoren online

Hieronder vindt u de 5 beste plafondventilatoren van de afgelopen jaren. Deze top is bepaald door het aantal geregistreerde aankopen en de ontvankelijkheid van de kopers. Ook vanwege de materialen, hun uitzonderlijke eigenschappen en hun kwaliteit/prijsverhouding.

Al deze en nog veel meer modellen zijn verkrijgbaar in onze online winkel, we hebben zeer concurrerende prijzen die zeker uw aandacht zullen trekken.

 

1 Westinghouse Bendan R7s

Zijn moderne uitstraling combineert zeer goed met minimalistische decoraties, of neutraal in koude tinten zoals grijs en zwart in combinatie met materialen zoals glas en metaal. Het is perfect voor zowel gemeenschappelijke ruimtes als kamers en veel mensen gebruiken ze in wachtkamers of kleine kantoren als vergaderruimte.

[amazone box=”B001FANSJE”]

 

De sterke punten van de Westinghouse Bendan R7s plafondventilator

-Het is een stille plafondventilator: als hij op de motor staat is het geluid bijna niet waarneembaar, dus je zult niet merken dat hij werkt, tenzij je hem ziet draaien.

-Remotecontrole: dit is een van de dingen die gebruikers het prettigst vinden, omdat ze hun comfort niet aan moeten laten als het te warm is. U kunt de tv-show of film blijven bekijken en de plafondventilator aanzetten met de afstandsbediening.

-Separate power: het licht en de ventilator kunnen apart worden aangezet, dat wil zeggen, als u de ventilator overdag wilt gebruiken kunt u dit doen zonder dat u het licht hoeft aan te zetten.

-Omgekeerde schakelaar: dit maakt hem ideaal voor winter en zomer, zodat u hem het hele jaar door kunt gebruiken.

 

De minst belangrijke

– Halogeenlamp: deze werkt met een R7s 80W halogeenlamp, dit kan een probleem zijn omdat veel mensen tegenwoordig de voorkeur geven aan het plaatsen van LED-lampen in hun huis.

-Geen timer: de afstandsbediening heeft geen timer, deze kwaliteit is te vinden in andere, meer geavanceerde modellen en iets duurder.

 

2 Orbegozo CP-15075 N

Als u iets basaals wilt met een minder verfijnd ontwerp dan het vorige model. Dit is een goede plafondventilator, het heeft een uitstekende aankoopprijs in onze online winkel en dankzij zijn grootte gaat het perfect in de slaapkamers.

[amazonebox=”B007PRWATA””]

Het is zeer praktisch en heeft 6 bladen die de lucht op een meer natuurlijke manier laten circuleren, waardoor er een zacht briesje ontstaat dat de warmte die kenmerkend is voor de zomer verdrijft.

 

Het beste van Orbegozo Plafondventilator CP-15075 N

-Drie snelheden: u kunt kiezen uit 3 bedrijfssnelheden om het perfecte klimaat te bereiken. Met het laagste niveau krijgt u een zacht briesje dat u kunt verhogen en in een koude stroom kunt veranderen als u het op het hoogste niveau zet.

-Stil: het maakt geen geluid, als het goed geïnstalleerd is zal het geen trillingen veroorzaken, dat wil zeggen, je kunt rustig slapen met de plafondventilator aan zonder enig geluid te voelen.

-Krachtige motor: zijn 50W motor is voldoende om ruimtes van meer dan 20 m2 te koelen, hij kan ook in ruimtes met hoge plafonds geplaatst worden en toch zijn koeleffect voelen.

-Lamp inbegrepen: de lamp is van het type E14 en heeft een maximaal vermogen van 60W zodat hij de hele ruimte kan verlichten.

 

Het ergste

-Meer onderhoud: omdat het een product is waarin hout is verwerkt, moet het meer onderhoud krijgen. Dat wil zeggen dat er af en toe producten tegen vocht moeten worden toegevoegd en dat er vernis op moet worden aangebracht, zodat het nog vele jaren in uitstekende conditie blijft.

-Simple model: Als u een meer geavanceerde apparatuur met afstandsbediening en een aantal andere functies wilt, kunt u het beste besluiten om een minder eenvoudige apparatuur te kopen.

 

3 Westinghouse Vegas E27

Het ontwerp van deze plafondventilator is vrij traditioneel, dus als u een decoratie met antieke meubelen heeft zal dit heel goed bij u passen. Als u een onopgemerkt toestel wilt, is het ook een goede keuze, want het is volledig wit en gaat op in een helder plafond.

[amazonebox=”B003LXB3GS””]

Het beste aan Westinghouse Vegas is dat het een ongelooflijke spotprijs heeft in onze online winkel, en dat u kunt kiezen tussen de kleur wit of grenen.

 

Westinghouse Vegas E27 Plafondventilator Pro’s

-Omgekeerde rotatiefunctie: deze functie maakt het niet alleen functioneel voor de zomer, maar ook voor de winter, zodat de kou of de hitte niet te intens wordt.

-LED-lamp: de lamp is ideaal voor E27-lampen maar werkt ook heel goed met LED-lampen van het merk Westinghouse Het wordt ook geleverd met een matte glazen kap die de verlichting sterk verbetert.

-Hoog vermogen: het heeft nogal wat kracht en vanaf het laagste niveau kun je het verschil in de atmosfeer voelen. Door de snelle draai kan de wind het verste deel van de kamer bereiken.

 

Contra’s

-Alleen 4 messen: voor veel gebruikers wordt het hebben van slechts 4 messen als een nadeel beschouwd, omdat het minder krachtig kan zijn dan een computer die met 5 of 6 messen werkt.

-Het is groot: als je lage plafonds hebt of een kamer van minder dan 15 m2 ziet het er misschien een beetje onevenredig uit, om nog maar te zwijgen van het feit dat je waarschijnlijk meer wind hebt dan je zoekt, dus gebruik het op het laagste niveau.

 

4 Orbegozo CP 50120

Het ontwerp is oogverblindend en echt opvallend, het zal zeker de aandacht van al uw gasten trekken en hen met de mond open laten staan. De aankoopprijs van deze plafondventilator in onze online shop is zeer laag en u zult hem direct willen kopen.

[amazone box=”B007PRWB3A”]

De chromen kleur is erg mooi en het valt op in omgevingen met moderne decoraties waar het deel gaat uitmaken van de objecten van belang. Je kunt het in elke kamer van het huis plaatsen.

 

Het beste van Obergozo Light Fan cp 50120

-Advant-gardistisch design: het ontwerp is zeer goed doordacht om zich aan te passen aan moderne decoraties, gecombineerd met de rechte uiteinden van de bladen geeft het een andere en originele uitstraling.

-afstandsbediening: voor veel mensen is het hebben van een afstandsbediening een van de beste voordelen van deze plafondventilatoren, omdat je de snelheid kunt veranderen of het licht kunt aanzetten zonder naar de schakelaar te hoeven lopen.

-3 snelheden: u kunt kiezen tussen drie niveaus (laag, medium en hoog) om de snelheid van de bladen te versnellen of te vertragen, dit zal u meer of minder wind in de kamer geven.

 

Tegen

-Verlichting: het licht in deze plafondventilator is 40W halogeen, dus als je een goed verlichte kamer wilt, moet je deze lamp niet als de belangrijkste beschouwen. Je moet meer dan één lamp gebruiken.

5 Westinghouse 78158 Turbo Swirl

De Westinghouse Turbo Swirl plafondventilator combineert klassiek hout met modern titanium tot een uniek en zeer verleidelijk geheel. De afmetingen zijn kleiner en de messen zijn niet zo lang, wat hem perfect maakt voor lage plafonds of kleine ruimtes.

[amazone box=”B0016KUYAO”]

Het zal perfect gaan in de kinderkamer, om te voorkomen dat de hitte hen verstikt tijdens de zomeravonden.

 

Westinghouse 78158 Turbo Swirl highlights

-Het is klein: dit is een voordeel omdat de meeste plafondventilatoren zijn ontworpen voor ruimtes groter dan 25 m2 en het kan een beetje moeilijk zijn om iets te vinden dat in kleine ruimtes past. Dus dit is een goede optie om te kopen als je kleine kamers hebt.

-Dubbele functie: de omkeerschakelaar is iets heel belangrijks, als je die niet hebt, werkt de ventilator alleen in de zomer. Met deze functie kunt u de kamer aangenamer maken in de koude winter.

-Laagverbruiksmotor: de motor is niet alleen volledig stil, maar heeft ook een laag verbruik, zodat hij geen noemenswaardige bijdrage levert aan het maandelijkse elektriciteitsverbruik.

-LED compatibel: het licht is krachtig en u kunt een LED-lamp plaatsen die een uitstekende warme verlichting geeft aan de slaapkamer.

 

Het ergste

-Geen afstandsbediening: de afstandsbediening is niet inbegrepen in dit model, als u wilt moet u deze apart kopen, wat een nadeel is.

-Chain schakelaar: dit kan worden beschouwd als een ouderwets detail dat voor veel mensen afbreuk doet aan het visuele uiterlijk van de plafondventilator.

 

⭐ Plafondventilator met licht – De Beste

Plafondventilatoren kunnen ongetwijfeld een uitstekende investering zijn, dus hieronder ziet u meer modellen die we in onze online winkel van plafondventilatoren met licht te koop hebben.

 

⭐ Goedkope plafondventilatoren online

Hier laat ik u de goedkoopste plafondventilatoren zien die u online kunt kopen als uw budget beperkt is, zodat u niet meer uitgeeft dan nodig is.

[amazone-bestseller = “goedkope plafondventilatoren” items = “9” raster = “3”].

 

⭐ cecotec Plafondfans – Adviezen

We hebben plafondventilatoren van alle merken, natuurlijk cecotec. Klik gewoon op de sterren van de plafondventilator die u wilt zien de meningen van klanten die er al een hebben gekocht en het zal u direct naar hen toe brengen.

amazone-bestseller = “cecotec plafondventilatoren” items = “6” raster = “3”].

 

⭐ Vuurtorenplafondventilatoren – Top 10

[amazone bestseller=”vuurtoren plafondventilator” items=”10″]

 

⭐ Plafondventilatoren met afstandsbediening

[amazone bestseller=”afstandsbediening plafondventilator” items=”10″]

 

Waarom een plafondventilator kopen

Ten eerste, wanneer u een plafondventilator koopt, draagt u automatisch een lamp die kan dienen als hoofdlamp of als reservelamp.

Ze voorkomen ook dat de warmte in het huis wordt geconcentreerd door de lucht te verplaatsen om een koele bries te genereren die de zomer minder heet maakt. Terwijl ze in de winter (sommige modellen) in omgekeerde richting draaien om de koude lucht af te voeren.

Een van de voordelen van het kopen van dit item voor de woning is dat het een decoratief element is dat kan worden gecombineerd met de andere meubels in het huis. De verscheidenheid aan kleuren en materialen is zeer groot, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw stijl past.

Het is veel goedkoper dan een airconditioner, niet alleen vanwege de initiële aankoopprijs, maar ook omdat het elektriciteitsverbruik zeer laag is en u niet zoveel geld aan elektriciteit hoeft uit te geven.

 

Meningen

Kopers zijn tevreden over de functie van de plafondventilatoren, vooral die met snelheidsregelaars. Op deze manier kunnen ze een huis op kamertemperatuur hebben of een beetje koeler, het hangt allemaal af van wat je wilt bereiken.

Ze vinden het geweldig dat hij niet alleen bij de wandschakelaar wordt ingeschakeld, maar ook met de afstandsbediening kan worden ingesteld. Bovenal houden ze van die met krachtige lichten.

Alle gebruikers bevelen ze aan en zijn erg blij met de prijs-kwaliteitverhouding. Koop de jouwe in onze online shop voor een zeer lage prijs en vergeet de intense hitte.

 

Alle plafondventilatoren Biedt aan om online te kopen

Bestron DC30T - Plafondventilator met Verlichting

★★★★★
87,49
59,00
 in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkBestron
Kleurbeige
ModelDC30T
Type ventilatorPlafondventilator met verlichting
Vermogen60 Watt
Geluidsniveau0 dB
Gewicht5,3 kg
Diameter75cm
Snoerlengte0 m.
VerrijdbaarNee
In hoogte verstelbaarNee
Draait automatischNee
KantelbaarNee
Wandmontage mogelijkNee
Aan/uit-schakelaarJa
InklapbaarNee
IndicatielampjeNee
Inclusief app voor mobielNee
AfstandsbedieningNee
KlimaatbeheersingsfunctieVerkoelingsfunctie
Afmetingen verpakking38,9 x 25,1 x 21 cm
Gewicht verpakking5029 gram
VerpakkingsinhoudPlafondventilator
Aantal snelheden1
Automatisch uitschakelenNee
CADR-waarde0 m³/h
Fabrieksgarantie termijn5 jaar
Gaat automatisch aan en uitNee
Ingebouwde luchtkwaliteitmeterNee
MPN (Manufacturer Part Number)403984
Maximale hoogte1000
Minimale hoogte230 cm
Product breedte75 cm
Product hoogte39 cm
Product lengte75 cm
ProducttaalGeen taal
Reparatie typeCarry-in
SchermNee
Smart Home PlatformGeen platform
StroomaansluitingNetstroom
Taal garantiebewijsDuits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Taal handleidingDuits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
TimerNee
Type reinigingGeen reiniging
Uitzonderingen fabrieksgarantie0
VerpakkingstaalDuits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
WatervernevelingNee
Zonder bladenNee

Plafondventilator met verlichting | Ø 75 cm | Aantal snelheden: 1

Bestron DT48C - Plafondventilator - Geborsteld RVS

★★★★★
99,49
59,05
 in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkBestron
KleurRVS
ModelPlafondventilator
Type ventilatorPlafondventilator
Vermogen60 Watt
Geluidsniveau46,9 dB
Garantie5 jaar fabrieksgarantie
MateriaalMetaal
Gewicht5 kg
Diameter120cm
Aantal standen3
VerrijdbaarNee
In hoogte verstelbaarNee
Draait automatischNee
KantelbaarNee
Wandmontage mogelijkJa
Aan/uit-schakelaarJa
InklapbaarNee
OmvalbeveiligingNee
IndicatielampjeNee
Kind-veiligY
Inclusief app voor mobielNee
AfstandsbedieningNee
KlimaatbeheersingsfunctieVerkoelingsfunctie
Afmetingen verpakking54,4 x 23 x 21,3 cm
Gewicht verpakking5069 gram
VerpakkingsinhoudPlafondventilator
Aantal snelheden3
Automatisch uitschakelenNee
Fabrieksgarantie termijn5 jaar
MPN (Manufacturer Part Number)403983
Maximale hoogte26
Minimale hoogte27 cm
Product breedte120 cm
Product hoogte27 cm
Product lengte120 cm
ProducttaalGeen taal
Reparatie typeCarry-in
SchermNee
Smart Home PlatformGeen platform
StroomaansluitingNetstroom
Taal garantiebewijsDuits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Taal handleidingDuits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantie0
WatervernevelingNee
Zonder bladenNee

Plafondventilator | Ø 120 cm | Aantal snelheden: 3

Plafondventilator grijs voor 2x E27 lamp incl. afstandsbediening Ø122cm

★★★★★
89,95  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkRELCO
Afmetingen lxbxh41 x 122 x 41 cm
Diameter122 cm
MateriaalMetaal
KleurGrijs
Met dimfunctieNee
Inclusief lichtbronNee
Type lichtbronGeen lichtbron meegeleverd
VerstelmogelijkhedenNiet verstelbaar
In hoogte verstelbaarNee
Snoer met stekker aan productNee
VoedingstypeLichtnet
FittingE27
Wattage0W
IP waardeIP20
Inclusief lichtbronNee
VerpakkingsinhoudVentilator (zelf assembleren) met afstandsbediening zonder lichtbron (kunnen 2 lichtbronnen geplaatst worden).
MerkRELCO
Aantal standen3
Bediening verlichtingBediening via afstandsbediening
Bediening via mobiele appNee
Taal handleidingEngels
Voor binnen of buitenVoor binnen

Metaal | 3 standen

Bestron Plafondventilator 102 cm 50 W wit DHB42W

★★★★★
71,49
54,22
 in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkBestron
Kleurwit
ModelDHB42W
Type ventilatorPlafondventilator met verlichting
EnergielabelA+
Vermogen50 Watt
Geluidsniveau0 dB
MateriaalPlastic
Gewicht3,9 kg
Diameter102cm
VerrijdbaarNee
In hoogte verstelbaarNee
Draait automatischNee
KantelbaarNee
Wandmontage mogelijkNee
Aan/uit-schakelaarJa
InklapbaarNee
IndicatielampjeNee
Inclusief app voor mobielNee
AfstandsbedieningNee
KlimaatbeheersingsfunctieVerkoelingsfunctie
Afmetingen verpakking43,6 x 21,8 x 18,5 cm
Gewicht verpakking4155 gram
Verpakkingsinhoudmotorhuis, ventilatorbladen, bevestigingsmaterialen
Aantal snelheden3
Automatisch uitschakelenNee
Fabrieksgarantie termijnGeen fabrieksgarantie
Gaat automatisch aan en uitNee
Ingebouwde luchtkwaliteitmeterNee
MPN (Manufacturer Part Number)420283
Maximale hoogte0
Minimale hoogte230 cm
Product breedte102 cm
Product hoogte0 cm
Product lengte0 cm
ProducttaalGeen taal
Reparatie typeCarry-in
SchermNee
Smart Home PlatformGeen platform
Taal garantiebewijsDuits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Taal handleidingDuits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantienvt
VerpakkingstaalDuits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans , Hongaars , Turks , Tsjechisch , Russisch , Pools , Zweeds
WatervernevelingNee
Zonder bladenNee

Plafondventilator met verlichting | Ø 102 cm | Aantal snelheden: 3

Expo Trading ETH Plafondventilator No. 2 zwart

199,00  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkExpo Trading
Aantal lichtpunten1
Afmetingen lxbxh132 x 132 x 36 cm
Diameter132 cm
MateriaalMetaal | Plastic
Kleurzwart
StijlModern
VormRond
Gewicht5,9 kg
Met dimfunctieJa
Inclusief lichtbronJa
Type lichtbronLED
VerstelmogelijkhedenNiet verstelbaar
In hoogte verstelbaarNee
Snoer met stekker aan productNee
VoedingstypeNetstroom
FittingGeen fitting
Aantal lichtpunten1
Wattage1x88W
IP waardeIP20
EnergieverbruikA
Stralingshoek150°
Inclusief lichtbronJa
Verpakkingsinhoud1 plafondlamp
MerkExpo Trading
Aansluitspanning230 V
Aantal kleuren lichtWit licht (meerdere kleuren)
Aantal meegeleverde accu's/batterijen0
Aantal standen3
Bediening verlichtingBediening via afstandsbediening
Bediening via mobiele appNee
CRI90
Externe dimmerNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Hoogte montageplaat0 cm
Kleur lichtWarm wit licht
Kleurtemperatuur2700 K
Lengte montageplaat0 cm
Levensduur lichtbronnen20000 h
Lumen per lichtpunt88 lm
MPN (Manufacturer Part Number)05-V9801-30
ProducttaalNederlands
Reparatie typeCarry-in
SeizoenscollectieNever out of stock
SeizoensjaarNever out of stock
Smart Home PlatformGeen platform
Snoerlengte0 m
Speciaal voor kinderenNee
Taal garantiebewijsGeen taal
Taal handleidingEngels
Uitzonderingen fabrieksgarantie.
Vermogen0 W
VerpakkingstaalGeen taal
Voor binnen of buitenVoor binnen

Metaal | Plastic | 3 standen

Plafondventilator - LED Verlichting - Bruin/ Grenen - Afstandbediening

184,00  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

Afmetingen lxbxh132 x 132 x 41 cm
Diameter132 cm
MateriaalHout | Glas | Metaal
KleurBruin, grenen
StijlLandelijk
Met dimfunctieNee
Inclusief lichtbronNee
Type lichtbronGeen lichtbron meegeleverd
VerstelmogelijkhedenDraaibaar
Snoer met stekker aan productNee
VoedingstypeNetstroom
FittingE27
Wattage20W
EnergieverbruikA++
Inclusief lichtbronNee
VerpakkingsinhoudPlafondventilator,afstandbediening
Bediening verlichtingBediening via afstandsbediening
Breedte montageplaat15 cm
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Hoogte montageplaat7 cm
Lengte montageplaat15 cm
ProducttaalNederlands
Voor binnen of buitenVoor binnen

Hout | Glas | Metaal

Plafondventilator Aeolus Eco Wit

★★★★★
389,00  in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkLT-Luce
KleurWit
ModelPlafondventilator
Type ventilatorPlafondventilator
Vermogen32 Watt
Geluidsniveau0 dB
Gewicht7,6 kg
Diameter132cm
VerrijdbaarNee
In hoogte verstelbaarNee
Draait automatischNee
KantelbaarNee
Wandmontage mogelijkNee
Aan/uit-schakelaarJa
InklapbaarNee
IndicatielampjeNee
Kind-veiligY
Inclusief app voor mobielNee
AfstandsbedieningJa
KlimaatbeheersingsfunctieVerkoelingsfunctie | Verwarmingsfunctie
Afmetingen verpakking63,7 x 26,3 x 23,5 cm
Gewicht verpakking5806 gram
Verpakkingsinhoud1 Plafondventilator
Aantal snelheden6
Automatisch uitschakelenNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number)F 5801 Wit
Maximale hoogte23
Minimale hoogte23 cm
Product breedte132 cm
Product hoogte23 cm
Product lengte132 cm
ProducttaalNederlands
Reparatie typePick-up en return
SchermNee
Smart Home PlatformGeen platform
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantie.
VerpakkingstaalGeen taal
Zonder bladenNee

Plafondventilator | Ø 132 cm | Aantal snelheden: 6

Plafondventilator Aeolus Eco Antraciet

★★★★★
389,00  in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkLT-Luce
KleurAntraciet
Modelplafond ventilator
Type ventilatorPlafondventilator
Vermogen32 Watt
Geluidsniveau0 dB
Gewicht4,7 kg
Diameter132cm
VerrijdbaarNee
In hoogte verstelbaarNee
Draait automatischNee
KantelbaarNee
Wandmontage mogelijkNee
Aan/uit-schakelaarNee
InklapbaarNee
IndicatielampjeNee
Inclusief app voor mobielNee
AfstandsbedieningJa
KlimaatbeheersingsfunctieVerkoelingsfunctie | Verwarmingsfunctie
Afmetingen verpakking63,8 x 26,7 x 23,5 cm
Gewicht verpakking5819 gram
Verpakkingsinhoud1 Plafondventilator
Aantal snelheden6
Automatisch uitschakelenNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Gaat automatisch aan en uitNee
MPN (Manufacturer Part Number)F 5801 Antractiet
Maximale hoogte23
Minimale hoogte23 cm
Product breedte132 cm
Product hoogte23 cm
Product lengte132 cm
ProducttaalNederlands
Reparatie typeCarry-in
SchermNee
Smart Home PlatformGeen platform
TimerNee
Type reinigingGeen reiniging
Uitzonderingen fabrieksgarantie.
VerpakkingstaalGeen taal
Zonder bladenNee

Plafondventilator | Ø 132 cm | Aantal snelheden: 6

Plafondventilator wit voor 2x E27 lamp incl. afstandsbediening Ø132cm

94,95  in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkRELCO
Afmetingen lxbxh41 x 132 x 41 cm
Diameter132 cm
MateriaalMetaal
KleurWit
Met dimfunctieNee
Inclusief lichtbronNee
Type lichtbronGeen lichtbron meegeleverd
VerstelmogelijkhedenNiet verstelbaar
In hoogte verstelbaarNee
Snoer met stekker aan productNee
VoedingstypeLichtnet
FittingE27
Wattage0W
IP waardeIP20
Inclusief lichtbronNee
VerpakkingsinhoudVentilator (zelf assembleren) en afstandsbediening.
MerkRELCO
Aantal standen3
Bediening verlichtingBediening via afstandsbediening
Bediening via mobiele appNee
ProducttaalEngels
Taal handleidingEngels
Voor binnen of buitenVoor binnen

Metaal | 3 standen

Plafondventilator Casafan Macau BN NT

★★★★★
369,00  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkCasafan
KleurChroom geborsteld met naturel vleugels
ModelMacau
Type ventilatorPlafondventilator
Vermogen9 Watt
Gewicht7,5 kg
Diameter132cm
VerrijdbaarJa
In hoogte verstelbaarNee
Draait automatischNee
KantelbaarJa
Wandmontage mogelijkNee
Aan/uit-schakelaarNee
InklapbaarNee
IndicatielampjeNee
Inclusief app voor mobielNee
AfstandsbedieningJa
KlimaatbeheersingsfunctieVerkoelingsfunctie
Gewicht verpakking7500 gram
Aantal snelheden3
Automatisch uitschakelenNee
Fabrieksgarantie termijn15 jaar
MPN (Manufacturer Part Number)313266
Maximale hoogte34
Minimale hoogte29 cm
Product breedte132 cm
Product hoogte34 cm
Smart Home PlatformGeen platform
StroomaansluitingNetstroom
Taal handleidingEngels , Duits , Frans , Italiaans
TimerNee
VerwarmingsfunctieNee
WatervernevelingNee
Zonder bladenNee

Plafondventilator | Ø 132 cm | Aantal snelheden: 3

Beacon Calypso wit plafondventilator 122 cm

96,75  in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkBeacon
KleurWit
Type ventilatorPlafondventilator
Diameter122cm
In hoogte verstelbaarNee
KantelbaarNee
InklapbaarNee
Inclusief app voor mobielNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number)213015
Product breedte33 cm
Product hoogte31 cm
Product lengte33 cm
StroomaansluitingNetstroom

Plafondventilator | Ø 122 cm

Casafan Eco Neo II BA

299,00  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkCasafan
KleurBruin antiek
ModelEco Neo II
Type ventilatorPlafondventilator
Gewicht5,4 kg
Diameter132cm
VerrijdbaarJa
In hoogte verstelbaarJa
Draait automatischNee
KantelbaarJa
Wandmontage mogelijkNee
Aan/uit-schakelaarNee
InklapbaarNee
IndicatielampjeNee
Inclusief app voor mobielNee
AfstandsbedieningJa
KlimaatbeheersingsfunctieVerkoelingsfunctie
Gewicht verpakking5400 gram
Aantal snelheden6
Automatisch uitschakelenJa
Fabrieksgarantie termijn25 jaar
Maximale hoogte32
Minimale hoogte22 cm
TimerJa
Zonder bladenNee

Plafondventilator | Ø 132 cm | Aantal snelheden: 6

- Plafondventilator - LED Verlichting - Afstandbediening

139,00  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkTrend24
Afmetingen lxbxh132 x 132 x 29 cm
Diameter132 cm
MateriaalHout
KleurZwart
Met dimfunctieNee
Inclusief lichtbronJa
Snoer met stekker aan productNee
VoedingstypeNetstroom
Wattage40W
EnergieverbruikA++
Inclusief lichtbronJa
VerpakkingsinhoudPlafondventilator Afstandbediening
MerkTrend24
Aantal kleuren lichtWit licht (meerdere kleuren)
Aantal standen3
Bediening verlichtingWandschakelaar
ProducttaalNederlands
SeizoensjaarNever out of stock
Voor binnen of buitenVoor binnen

Hout | 3 standen

Bestron Plafondventilator met lamp - Incl. 3 GU10 LED-spotjes

★★★★★
97,49
59,22
 in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkBestron
Kleurzilver
Type ventilatorPlafondventilator met verlichting
EnergielabelA+
Vermogen50 Watt
MateriaalMetaal
Gewicht0,5 kg
Diameter102cm
Snoerlengte0 m.
In hoogte verstelbaarNee
Draait automatischJa
KantelbaarNee
Inclusief app voor mobielNee
AfstandsbedieningNee
KlimaatbeheersingsfunctieVerkoelingsfunctie
Afmetingen verpakking43,3 x 23,8 x 21,4 cm
Gewicht verpakking4504 gram
Verpakkingsinhoudmotorhuis, ventilatorbladen, bevestigingsmaterialen, 3 lampjes
Fabrieksgarantie termijn5 jaar
MPN (Manufacturer Part Number)420284
Product breedte102 cm
Product hoogte0 cm
Product lengte0 cm
ProducttaalGeen taal
Reparatie typeCarry-in
StroomaansluitingNetstroom
Taal garantiebewijsDuits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Taal handleidingDuits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans
Uitzonderingen fabrieksgarantienvt
VerpakkingstaalDuits , Frans , Nederlands , Engels , Italiaans , Spaans , Hongaars , Turks , Tsjechisch , Russisch , Pools , Zweeds

Plafondventilator met verlichting | Ø 102 cm

Westinghouse Turbo II plafondventilator 76 cm

★★★★★
99,99  in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkWestinghouse
Type ventilatorPlafondventilator
In hoogte verstelbaarNee

Plafondventilator

CasaFan Tristar II 120 WE ventilator Wit

93,47  in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkCasafan
KleurWit
ModelPlafond
Type ventilatorPlafondventilator
Vermogen60 Watt
Gewicht4,1 kg
Diameter122cm
Aantal standen3
VerrijdbaarNee
In hoogte verstelbaarNee
Draait automatischJa
KantelbaarNee
Wandmontage mogelijkNee
Aan/uit-schakelaarJa
InklapbaarNee
IndicatielampjeNee
Inclusief app voor mobielNee
AfstandsbedieningNee
KlimaatbeheersingsfunctieVerkoelingsfunctie
Gewicht verpakking4100 gram
VerpakkingsinhoudLevering Plafondventilator Montagemateriaal. Opmerkingen Alleen vooruit draaien (achteruit draaien door bedrading te wijzigen)
Aantal snelheden3
Automatisch uitschakelenNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number)312005
Reparatie typePick-up en return
Schermgeen
Smart Home PlatformGeen platform
StroomaansluitingNetstroom
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantiegeen
Zonder bladenNee

Plafondventilator | Ø 122 cm | Aantal snelheden: 3

Afstandsbediening voor plafondventilator Westinghouse 78792

★★★★★
51,00  in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkWestinghouse
Type ventilatorPlafondventilator
In hoogte verstelbaarNee

Plafondventilator

LT Luce Airfusion Climate II Brons - Plafondventilator

359,00  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkLT-Luce
KleurBrons
ModelAirfusion Climate II Brons
Type ventilatorPlafondventilator
Geluidsniveau0 dB
MateriaalMetaal
Gewicht0 kg
Diameter127cm
Aantal standen1
VerrijdbaarNee
In hoogte verstelbaarNee
Draait automatischNee
KantelbaarNee
Wandmontage mogelijkNee
Aan/uit-schakelaarNee
InklapbaarNee
IndicatielampjeNee
Kind-veiligY
Inclusief app voor mobielNee
AfstandsbedieningJa
KlimaatbeheersingsfunctieVerkoelingsfunctie | Verwarmingsfunctie
Afmetingen verpakking0 x 0 x 0 cm
Gewicht verpakking0 gram
Verpakkingsinhoud1 Plafondventilator
Automatisch uitschakelenNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number)S210526
Maximale hoogte33
Minimale hoogte33 cm
Product breedte127 cm
Product hoogte33 cm
Product lengte127 cm
ProducttaalNederlands
Reparatie typeCarry-in
SchermNee
Smart Home PlatformGeen platform
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantie.
VerpakkingstaalGeen taal
Zonder bladenNee

Plafondventilator | Ø 127 cm | Aantal snelheden: 1

Voxon ventilator | vloerventilator | tafelventilator | Plafondventilator | muurventilator | zwart

42,95  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkVoxon
Kleurzwart
ModelRond
Type ventilatorStatiefventilator
Gewicht1,2 kg
Diameter30cm
Snoerlengte1,7 m.
VerrijdbaarJa
In hoogte verstelbaarJa
Draait automatischNee
KantelbaarJa
Wandmontage mogelijkJa
Aan/uit-schakelaarJa
Afmetingen verpakking30,5 x 29,2 x 15,8 cm
Gewicht verpakking1603 gram
Verpakkingsinhoud1x Voxon ventilator 1x EU stekker kabel van 1.7 meter 1x Handleiding
Aantal snelheden3
Product breedte30 cm
Product hoogte27 cm
StroomaansluitingNetstroom
WatervernevelingNee
Zonder bladenNee

Statiefventilator | Ø 30 cm | Aantal snelheden: 3

FARELEK - BALI � 107 cm - Omkeerbare plafondventilator, 4 witte lamellen / witte stokken + verlichting - 112420

59,36  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkAnders
Type ventilatorPlafondventilator
In hoogte verstelbaarNee
ProducttaalFrans

Plafondventilator

Plafondventilator met lamp 128 cm wit

★★★★★
121,99  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

Afmetingen0 cm
KleurWit
MPN (Manufacturer Part Number)50538
ProducttaalNiet van toepassing

Deze sierlijke plafondventilator in een modern ontwerp zal een geweldige aanvulling zijn op je interieur! Deze grote plafondventilator met een totale diameter van 128 cm zorgt voor een perfecte luchtcirculatie in je kamer. De ventilator kan makkelijk bediend worden via de bijgeleverde...

Plafondventilator met lamp 82 cm lichtbruin

98,99  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

Afmetingen0 cm
KleurBruin
MPN (Manufacturer Part Number)50536
ProducttaalNiet van toepassing

Deze sierlijke plafondventilator in een weelderig ontwerp zal een geweldige aanvulling zijn op je interieur! Deze grote plafondventilator met een totale diameter van 82 cm zorgt voor een perfecte luchtcirculatie in je kamer. De ventilator kan worden bediend door aan het trekkoord te trekken. Hij...

CasaFan Tristar 309004 plafondventilator 92 cm

★★★★★
81,91  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkCasafan
Type ventilatorPlafondventilator
In hoogte verstelbaarNee

Plafondventilator

Plafondventilator houtkleur voor 2x E27 lamp incl. afstandsbediening Ø122cm

94,95  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkRELCO
Afmetingen lxbxh41 x 122 x 41 cm
Diameter122 cm
MateriaalMetaal
KleurHout
Met dimfunctieNee
Inclusief lichtbronNee
Type lichtbronGeen lichtbron meegeleverd
VerstelmogelijkhedenNiet verstelbaar
In hoogte verstelbaarNee
Snoer met stekker aan productNee
VoedingstypeLichtnet
FittingE27
Wattage0W
IP waardeIP20
Inclusief lichtbronNee
VerpakkingsinhoudVentilator (zelf assembleren) en afstandsbediening.
MerkRELCO
Aantal standen3
Bediening verlichtingBediening via afstandsbediening
Bediening via mobiele appNee
Taal handleidingEngels
Voor binnen of buitenVoor binnen

Metaal | 3 standen

Plafondventilator Beacon Lucci Air Calypso 122cm 213016

★★★★★
132,11  in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkBeacon
Afmetingen lxbxh33 x 33 x 31 cm
Diameter122 cm
MateriaalABS
KleurWit
Met dimfunctieJa
Inclusief lichtbronNee
Type lichtbronGeen lichtbron meegeleverd
VerstelmogelijkhedenNiet verstelbaar
In hoogte verstelbaarNee
VoedingstypeNetstroom
FittingGX53
Wattage0W
Aantal stuks in verpakking1
Inclusief lichtbronNee
MerkBeacon
Geschikt voor de badkamerNee
Bediening verlichtingAan/uit schakelaar - op product
Bediening via mobiele appNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number)213016
Smart Home PlatformGeen platform
Speciaal voor kinderenNee
Type sensorGeen sensor
Vermogen45 W
Voor binnen of buitenVoor binnen

ABS

Sencys plafondventilator (150 mm)

12,95  in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

Afmetingen15 cm
Aantal stuks in verpakking1
Diameter10 cm
Verpakkingsinhoud1 keer Plafondventilator (150 mm)

Sencys plafondventilator (150 mm)Inbouwventilator voor muur en plafond inclusief schroeven en pluggen voor bevestiging. Geschikt voor toiletten en kleine badkamers. Deze ventilator is voorzien van een motor met kogellagers en kan in elke positie gemonteerd worden. Lees de montagehandleiding...

Plafondventilator Anello Mat Zwart 137cm Led

★★★★★
249,00  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkLT-Luce
Aantal lichtpunten1
Afmetingen lxbxh132 x 132 x 36 cm
Diameter0 cm
MateriaalMetaal
KleurZwart
StijlModern
VormRond
Gewicht9,5 kg
Met dimfunctieNee
Inclusief lichtbronJa
Type lichtbronLED
VerstelmogelijkhedenNiet verstelbaar
In hoogte verstelbaarNee
VoedingstypeLichtnet
FittingGeen fitting
Aantal lichtpunten1
Wattage1x18W
IP waardeGeen IP-waarde
EnergieverbruikA+
Stralingshoek38°
Inclusief lichtbronJa
Verpakkingsinhoud1 plafondlamp
MerkLT-Luce
Aansluitspanning240 V
Aantal kleuren lichtWit licht (meerdere kleuren)
Aantal meegeleverde accu's/batterijenGeen
Bediening verlichtingWandschakelaar
Bediening via mobiele appNee
Breedte montageplaat0 cm
CRI80
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Hoogte montageplaat0 cm
Kleurtemperatuur2700 K
Lengte montageplaat0 cm
Levensduur lichtbronnen25000 h
Lumen per lichtpunt0 lm
MPN (Manufacturer Part Number)05-V9802-30
ProducttaalNederlands
Reparatie typeCarry-in
SeizoenscollectieNever out of stock
SeizoensjaarNever out of stock
Smart Home PlatformGeen platform
Speciaal voor kinderenNee
Uitzonderingen fabrieksgarantie.
VerpakkingstaalGeen taal
Voor binnen of buitenVoor binnen

Metaal

Benson ventilator met led verlichting - Met haak om aan het plafond te bevestingen

★★★★★
20,11  in stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkBenson
KleurZwart
ModelPlafondventilator met led verlichting
Type ventilatorPlafondventilator met verlichting
EnergielabelA
Vermogen0 Watt
Geluidsniveau21 dB
MateriaalPlastic
Gewicht0,4 kg
Diameter19cm
Snoerlengte0 m.
VerrijdbaarJa
In hoogte verstelbaarNee
Draait automatischNee
KantelbaarJa
Wandmontage mogelijkNee
Aan/uit-schakelaarJa
InklapbaarJa
IndicatielampjeNee
Inclusief app voor mobielNee
AfstandsbedieningNee
KlimaatbeheersingsfunctieVerkoelingsfunctie
Afmetingen verpakking23,3 x 20,3 x 6,9 cm
Gewicht verpakking350 gram
Verpakkingsinhoud1 Plafondventilator
Aantal snelheden1
Automatisch uitschakelenNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
MPN (Manufacturer Part Number)4267
Maximale hoogte0
Minimale hoogte0 cm
Product breedte19 cm
Product hoogte19 cm
Product lengte4.5 cm
Reparatie typeCarry-in
Schermgeen
Smart Home PlatformGeen platform
StroomaansluitingBatterij
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantiegeen
WatervernevelingNee
Zonder bladenNee

Plafondventilator met verlichting | Ø 19 cm | Aantal snelheden: 1

FARELEK - BERMUDES � 107 cm - Omkeerbare plafondventilator, 4 bladen helder eiken + verlichting 1 bol 60 W E27 - 112423

93,50  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkAnders
Type ventilatorPlafondventilator
In hoogte verstelbaarNee
ProducttaalFrans

Plafondventilator

Freelight Plafondventilator Cetus wit

359,00  out of stock
Bol.com
as of januari 29, 2023 11:34 pm

Features

MerkFreelight
Afmetingen lxbxh132 x 132 x 23 cm
Diameter132 cm
MateriaalMetaal
Kleurwit
StijlModern
VormDriehoek
Met dimfunctieNee
Inclusief lichtbronNee
Type lichtbronGeen lichtbron meegeleverd
VerstelmogelijkhedenDraaibaar
VoedingstypeNetstroom
FittingGeen fitting
Wattage32W
IP waardeIP20
EnergieverbruikA++
KleurtemperatuurGeen lichtbron meegeleverd
Inclusief lichtbronNee
Verpakkingsinhoudplafondventilator
MerkFreelight
Aansluitspanning230 V
Aantal kleuren lichtWit licht (1 kleur)
Aantal meegeleverde accu's/batterijen0
Aantal standen6
Bediening verlichtingBediening via afstandsbediening
Bediening via mobiele appNee
CRI90
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Lumen per lichtpunt32 lm
Seizoenscollectie4 seizoenen
Seizoensjaar2019
Speciaal voor kinderenNee
Voor binnen of buitenVoor binnen

Metaal | 6 standen

⚡ Onze andere rubrieken die u kunnen interesseren: ⚡

Vernevelingsventilator
Verdampingskoeling
Draagbare airconditioning

Scroll naar top